.

.

WBYHGY 3D Ekran telefona Povećalo stereoskopski Video film Sklopivi stolni 8-inčni Nosač Sklopivi ojačava držač mobilnog telefona (boja : bijela)

WBYHGY 3D Ekran telefona Povećalo stereoskopski Video film Sklopivi stolni 8-inčni Nosač Sklopivi ojačava držač mobilnog telefona

דירוג הקונים:

ILS 186.84
של הסחורה
זה נגיש להזמנה

Ekran je povećan 2-4 puta, kako bi se slika jasnija i smanjiti naprezanje očiju.Vrlo je pogodan za gledanje filmova visoke razlučivosti i čitanja, to je jednostavan uređaj je vrlo pogodan za gledanje filmova i povećanja razmjera i na mobilnim telefonima.Ako koristite mobilni telefon za čitanje knjige, možete ga koristiti i za povećanje teksta, da se vaše oči ne bi bili nervozni prilikom čitanja malog teksta.Ako ste u tom savršenom putovanju vlakom i avionom, možete se opustiti i gledati svoj omiljeni film.Sklopivi stalak, ultra tanki dizajn, lako nositi sa sobom, ovaj uređaj je vrlo pogodan za slijepe osobe i starije osobe, mogu čitati novine i šivati kod kuće.Ekran je povećan 2-4 puta, kako bi se slika jasnija i smanjiti naprezanje očiju.Vrlo je pogodan za gledanje filmova visoke razlučivosti i čitanja, to je jednostavan uređaj je vrlo pogodan za gledanje filmova i povećanja razmjera i na mobilnim telefonima.Ako koristite mobilni telefon za čitanje knjige, možete ga koristiti i za povećanje teksta, da se vaše oči ne bi bili nervozni prilikom čitanja malog teksta.Ako ste u tom savršenom putovanju vlakom i avionom, možete se opustiti i gledati svoj omiljeni film.Sklopivi stalak, ultra tanki dizajn, lako nositi sa sobom, ovaj uređaj je vrlo pogodan za slijepe osobe i starije osobe, mogu čitati novine i šivati kod kuće.opis : Kožna zaslon telefona povećalo.Kazalište se nalazi u dlan vaše ruke, i 3 D mobilni telefon video zoom štiti vaše oči.specifikacija : Materijal : koža + akril Lensize : 19.2*12.2 cm/7.6*4.8 inches Weight : 105 grammsmagnification : 2-4 times Applicable model : 8 inches Applicable skripte : desktop Package Inclusive : 1*Pojačivač za mobilni telefon Napomene : 1. Pružamo jasne slike i pružamo izmjerene vrijednosti u najvećoj mogućoj mjeri.Molimo vas da provjerite što je više moguće kako bi bili sigurni da je proizvod upravo onaj koji vam je potreban.2. Zbog ručnog mjerenja, molim vas, dopustite 0,5-1 inch razlike. (1 inč=2,54 cm)3. Zbog različitih računalnih ekrana stvarne boje mogu se malo razlikovati od slike popisa.Hvala na razumijevanju, hvala na razumijevanju.Napomena : *zbog razlike između različitih monitora fotografije ne mogu odražavati stvarne boje proizvoda.*Usporedite dimenzije dijelova sa svojim, molimo, dopustite 1-3 cm greška, zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.

מאפיינים בסיסיים

Material:
leather + acrylic lens
Size:
19.2*12.2 cm/7.6*4.8 inches
Weight:
105 grams
Magnification:
2-4 times
Applicable models:
8 inches
Applicable scenarios:
desktop
Package Included:
1*Mobile phone amplifier :
notes:
1. We provide clear pictures and provide measured values ​​as much as possible. Please check as much as possible to make sure that the item is what you need. :
2. Due to manual measurement, please allow 0.5-1 inch difference. (1 inch=2.54cm) :
3. Due to different computer screens, the actual color may be slightly different from the list picture. Thank you for your understanding. :
thank you for understanding. :
*Due to the difference between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item. :
*Compare the detail sizes with yours, please allow 1-3cm error, due to manual measurement. Thanks for your understandings. :

הם גם קונים עם המוצר הזה.