.

.

Mcbazel USB ventilator za Konzolu Xbox Series X, Brzi Sustav za hlađenje Hladnjaka igraća konzola s USB priključkom i led indikator za konzolu Xbox Series X - crni (ne za Xbox Series S)

Mcbazel USB ventilator za Konzolu Xbox Series X, Brzi Sustav za hlađenje Hladnjaka igraća konzola s USB priključkom i led indikator

דירוג הקונים:

ILS 20.98
של הסחורה
זה נגיש להזמנה

-Prijenosni vanjski velike brzine ventilator za konzolu Xbox Series X. S niskom razinom buke i dovoljan protok zraka, što pomaže da trošiti topline i obnoviti zajednički životni vijek konzole. -Jednostavan za korištenje.Jednostavno priključite utikač USB priključak konzole i pritisnite gumb za prebacivanje.Dostupna led indikator za prikaz radnog stanja.Također možete isključiti ga, kako uštedjeti energiju. -Opremljen jednim dodatnim USB-priključkom za napajanje za punjenje i prijenos podataka.Nećete izgubiti ni jednog USB porta. -Kompaktna veličina i ne zauzima nikakav prostor.Kompatibilan samo s konzolom Xbox Series X, a NE Xbox Series S.-Powered by konzola.Nikakav dodatni adapter nije potreban.

מאפיינים בסיסיים

הם גם קונים עם המוצר הזה.