.

.

2 Kom. Ručno make-up Смешивающая Paleta Ručno Paleta Transparent make-up Kozmetička Boja Noktiju Dizajn Маникюрная Paleta sa 2 Kom. Lopatica za Miješanje Osnove

2 Kom. Ručno make-up Смешивающая Paleta Ručno Paleta Transparent make-up Kozmetička Boja Noktiju Dizajn Маникюрная Paleta sa 2 Kom.

דירוג הקונים:

ILS 14.98
של הסחורה
זה נגיש להזמנה

Informacije o paketu : dobijete 2 komada ručne palete za šminkanje i 2 komada šipke od nehrđajućeg čelika, praktična kombinacija može bolje zadovoljiti vaše potrebe u make-up i olakšati proces šminke.Pažljiv dizajn : ovaj priručnik paleta za make-up izrađena je od kvalitetnih akrilnih materijala koji nije lako slomiti ili oštetiti; Osim toga, on ima visoku jasnoću, što omogućuje lako vidjeti mješoviti boja za postizanje boljeg učinka; Ručka za miješanje boja je izrađena od materijala od nehrđajućeg čelika, koji ima dobar sjaj i trajnost.Jednostavnost rada : naša plastična paleta ima prijenosni dizajn koji se lako može omotati oko vaše ruke, lako držati i koristiti, tako da možete bolje kontrolirati svoju kozmetiku i poboljšati svoje vještine crtanja. 4-Rešetka dizajn : ovaj priručnik paleta za miješanje šminke je oko 8 x 8 cm/ 3,15 x 3,15 inča, ona je podijeljena na 4 dijela, tako da možete miješati različite kozmetike istovremeno, što je proces šminkanje učinkovitiji i brži.Široko je primjenjivo : ručno paleta za miješanje šminke i šipke od nehrđajućeg čelika široko se primjenjuju u umjetnosti noktiju, sjaj za usne, krem, tekućine i druge косметиках, ne samo da se mogu držati za ruke čiste tijekom šminke, ali i smanjiti mogućnost zagađenja kozmetike.

מאפיינים בסיסיים

הם גם קונים עם המוצר הזה.